Calendar42 haalt investering binnen MIF I

december 8, 2015

Het Mainport Innovation Fund I, hèt innovatiefonds voor logistiek, transport en luchtvaart, investeert in Calendar42. Het brengt zo realtime planning voor KLM en Schiphol dichterbij.

Als het gaat om het filteren, rangschikken en optimaliseren van vervoersdata en personeelsplanning zijn de technologie en kennis van Calendar42 van grote toegevoegde waarde voor de sectoren waarop Mainport Innovation Fund I zich richt.

“Wij willen met deze investering de groei die Calendar42 heeft ingezet verder versnellen.„
Bram Ledeboer, Investment Partner van NBI Investors

Het naadloos aansluiten van verschillende vervoersmodaliteiten is een belangrijke doelstelling van Schiphol. KLM is continu bezig met het optimaliseren van haar interne processen. Het platform van Calendar42 ontwikkelt zich tot een belangrijke schakel in deze processen. Je planning loslaten, je volledig kunnen richten op het hier en nu en de technologie het werk laten doen; dit is de kracht van het softwareplatform (C42) dat door de technologie start-up is ontwikkeld. Het platform maakt traditioneel plannen overbodig door realtime data uit de wereld om ons heen te integreren met slimme algoritmes.

Bron: press.calendar42.com 

Meer over Calendar42 hier >