Count3r succesvol in ophalen crowdfunding

juli 18, 2017

Participatie Count3r is bezig met een crowdfunding campagne om een investering binnen te halen via Symbid. Het originele crowdfundingdoel van €250.000 aan converteerbare leningen is behaald en Count3r is nu in overfunding om geld op te halen om nog sneller op te kunnen schalen.

Count3r brengt de voordelen van online winkelen naar de fysieke winkel. Met de gepersonaliseerde tablet assisted sales app van Count3r worden fysieke winkels Smart Stores. Nu Count3r de waarde van haar product heeft gedemonstreerd in meerdere winkels en er meerdere betalende klanten zijn wil Count3r groeikapitaal ophalen om te investeren in sales, marketing en implementatie. Hiervoor werd op Symbid een crowdfundingcampagne gestart met het doel minimaal €250.000 op te halen in de vorm van converteerbare leningen.

Dit doel is inmiddels behaald en Count3r is in overfunding, omdat de verwachting is dat ze met meer geld nog sneller (internationaal) op kunnen schalen. De crowdfunding campagne loopt nog tot 24 juli 2017.

Paper Pilot pop-up store

Tijdens de crowdfunding periode opende Count3 tijdelijk haar eigen pop-up store Paper Pilot, . In deze winkel demonstreerde Count3r de mogelijkheden van haar product en de visie op de winkel van de toekomst. De winkel verkocht enkel papieren vliegtuigjes en sloot haar deuren na twee dagen alweer, er werden 293 vliegtuigen verkocht.