Faciliteiten

Alle faciliteiten voor (aanstaande) ondernemers

YES!Delft

Startups krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen bij YES!Delft, de incubator van de TU Delft die in 2005 samen met de gemeente Delft werd opgericht. YES!Delft huist inmiddels meer dan zeventig startende ondernemers in de technische sector die gezamenlijk hun groei versnellen met de hulp van een uitgebreid netwerk van coaches en investeerders. Lees meer 

D:Dream Hall

De TU Delft kent veel bekende ‘DreamTeams’, zoals het DUT Racing, Formula Student team, het Forze Formula Zero Hydrogen team, het NUON Solarteam en het TUDelft Solarboatteam.

Deze teams zijn onderdeel van de minor D:DREAM (Delft: Dream Realisation of Extremely Advanced Machines) en werken in een speciaal onderkomen met de naam D:DREAM Hall. Deze werkplaats, aan de Stevinweg achter de faculteit Civiele Techniek, is speciaal ingericht om ambitieuze ontwerpen en bouwwerken te realiseren.

Tijdens de Minor D:DREAM kunnen studenten aan de slag bij een van de DreamTeams. Lees meer

D-Exto

D-Exto (Delft Experience Tomorrow) is het paviljoen voor duurzame innovaties op de TU Delft Campus (Mekelpark). In het paviljoen komt duurzaamheid letterlijk tot leven om te laten zien hoe makkelijk en dichtbij een ‘groen’ leven eigenlijk is.

Het team van D-Exto reist ook af naar festivals en tentoonstellingen en omvat competities en een jaarlijks evenement waarin studenten samenwerken aan duurzame innovaties en gebruiksobjecten. Lees meer