Onderwijs

De TU Delft biedt hoogwaardig onderwijs op het gebied van ondernemerschap

Het Delft Centre for Entrepreneurship (DCE) is onderdeel van de TU Delft en stimuleert ondernemerschap zowel binnen als buiten de universiteit. Het is de koepel waaronder alle ondernemende activiteiten van de universiteit vallen, waaronder YES!Delft, het Valoriation Centre en Delft Enterprises, en waarbinnen wordt samengewerkt met onder meer de gemeente en diverse fondsen.

De TU Delft biedt vakken op het gebied van ondernemerschap binnen de Bachelor-, Master-, Minor- en PhD-opleidingen

Vakken

Een belangrijk onderdeel van het DCE is daarnaast de ontwikkeling en het aanbod van onderwijs op het gebied van ondernemen. De TU Delft biedt hoogwaardige vakken op het gebied van ondernemerschap binnen de Bachelor-, Master-, Minor- en PhD-opleidingen. De vakken bestrijken allerlei gerelateerde onderwerpen, zoals fianciering, strategie, (patent)recht en online zakendoen.

De samenwerking tussen de TU Delft en de Europese stimuleringsprogramma’s Climate KIC, EIT Health en EIT Digital bieden studenten bovendien aanvullende handvatten om ondernemende vaardigheden op te doen.

Bekijk de onderstaande brochure voor een overzicht van het ondernemerschapsonderwijs en alle activiteiten op dit gebied.

Brochure: Entrepreneurial activities at TU Delft (EN)

RTEmagicC_keuze_schema_02.JPG