Multinationals bundelen innovatiekracht met YES!Delft

november 18, 2014

Internationaal advocatenkantoor Bird & Bird en multinationals Port of Rotterdam, TBI Holdings, KPMG, PNO consultants en Aramco Overseas Company  gaan samenwerken met YES!Delft. Met de nieuwe verbonden geven de organisaties vorm aan de ambitie om startups en grote bedrijven dichter bij elkaar te brengen en samen sneller te innoveren.  

“YES!Delft is voor ons de ideale plek om te sparren en aan de slag te gaan met innovatieve ideeën”, zegt Piet-Jan Heijboer, bestuurslid van bouwtechnisch dienstverlener TBI. “De ondernemende cultuur in het pand van YES!Delft is aanstekelijk. De huidige markt vraagt om multidisciplinaire en innovatieve oplossingen die snel geïmplementeerd kunnen worden. Samenwerking met startups past daar uitstekend bij.”

In de afgelopen maanden heeft YES!Delft veel gesprekken gevoerd over nieuwe innovatiebehoeftes in het bedrijfsleven. “Bedrijven zijn op zoek naar snelle en open innovatiemodellen”, zegt Wouter de Bruijne, commercieel directeur van YES!Delft. “Startups weten als geen ander hoe die modellen werken. Grote bedrijven erkennen dat steeds vaker en zoeken daarom de samenwerking op.”

Als non-profitorganisatie kan YES!Delft hierin de cruciale verbindende rol spelen. “Na bijna tien jaar bouwen aan de leidende technische bedrijven van morgen hebben we alle kennis, netwerk en faciliteiten in huis om innovatie te versnellen en daarmee het bedrijfsleven te helpen innoveren”, aldus De Bruijne.

Lees het hele bericht op de website van YES!Delft (EN)