ParaPy

Het vergemakkelijken van automatisering van technische ontwerpen

Ontwikkelaars van software applicaties hebben vaak te maken met tijdrovende en steeds terugkomende processen. Hun productiviteit zou aanzienlijk verhoogd worden, als de engineering logica herbruikbaar zou zijn en zonder afleiding kan worden opgeslagen. De software van de Delftse startup ParaPy maakt dat door de unieke software modellen en de geboden technische ondersteuning mogelijk.

ParaPy’s oplossing

ParaPy, portfoliobedrijf van Delft Enterprises boekt succes met haar unieke software die ontwikkelingsprocessen efficiënter maakt, versnelt en optimaliseert. De software van ParaPy vergemakkelijkt de automatisering van simulatie-gedreven engineering ontwerpprocessen. ParaPy’s pakketten zijn geschikt voor geautomatiseerd CAD modelleren, meshing en integratie met CAE software. Technische ontwerpers gebruiken ParaPy Knowledge Based Engineering Software om de parametrische, rule-based applicaties, en de steeds terugkerende en  tijdrovende aspecten van software ontwerpen te automatiseren.

Ingenieursbureaus en de academische wereld maken graag gebruik van  deze automatiseringsproducten van ParaPy, omdat het hen in staat stelt om ontwerpen efficiënter tot stand te brengen en ze  te optimaliseren.  Met de software pakketten van ParaPy kunnen de klanten van ParaPy hun technische productiviteit verhogen.

Company Profile
Oprichting April 2016
Participatie sinds April 2016
Oprichters Reinier van Dijk
Max Baan
Betrokken faculteit Lucht & Ruimtevaart
Website www.parapy.nl