YES!Delft lanceert nieuw incubatieprogramma

januari 12, 2016

In februari lanceert YES!Delft een nieuw incubatieprogramma met het motto: Grow or Go! Het incubatieprogramma focust zich op het versnellen en naar de markt brengen van een technologie en/of product, zodat een bedrijf zo snel mogelijk groeit naar 1 miljoen euro omzet.

“YES!Delft heeft inmiddels al meer dan tien jaar ervaring in het versneld ontwikkelen van techstartups”, zegt Daan Domhof, Incubation & Growth Manager van YES!Delft. “Met die kennis en het nieuwe programma willen we nog meer bedrijven en ideeën verder helpen.”

Programma op maat

Ondernemers (en aanstaande ondernemers) volgen een op maat gemaakt programma waarin een idee en/of technologie in 6 maanden klaar wordt gestoomd voor de markt. Het Grow or Go! programma biedt ondernemers o.a. professionele ondersteuning in het ontwikkelen van een waarde propositie, business modellen en bescherming van het intellectueel eigendom. In een half jaar tijd wordt er een sterke basis gelegd voor de toekomstige groei van de onderneming en worden ondernemers voorbereid op het aantrekken van kapitaal waarmee een marktintroductie mogelijk wordt gemaakt (door middel van een investering of launching customer).

Lange termijn focus

Na zes maanden kan de onderneming binnen de incubator blijven groeien. Als ondernemer heb je doorgaans toegang tot het YES!Delft-netwerk van launching customer, experts, specialisten, investeerders en VC.

Meedoen?

Oprichters van techstartups en mensen met ambitieuze technische ideeën kunnen zich deze week (tot 15 januari) nog aanmelden. YES!Delft zoekt ambitieuze ondernemers die, onder de beste begeleiding, zelf hun startup naar grote hoogte willen brengen. Bedrijven zoals Ampelmann, Senz, Nerdalize en Bolt Mobility – die onlangs met AppScooter de grootste equity crowdfundingronde ooit in Nederland ophaalde – deden dat al. Ondernemers die zich aanmelden voor YES!Delft kunnen in aanmerking komen voor twee programma’s: LaunchLab en het nieuw Incubation Programme. Op basis van de aanmelding zal worden bepaald welk programma het meest aansluit op de behoeften van de startup en ondernemer!
Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden klik hier.